AntsFlanders Terrarium TYPE 2

terrarium1

Dit terrarium is de ideale omgeving voor uw ontwikkelende mierenkolonie. Het terrarium is voornamelijk opgebouwd uit glas wat makkelijk is in onderhoud en zorgt voor een tijdloze look. Het terrarium is ideaal om te gebruiken in combinatie met onze gipsnesten. Dit terrarium is ideaal voor "arboreal" mierensoorten zoals Polyrhachis dives, Tetraponera rufonigra, etc...

terrarium2

Het terrarium komt met een glazen deksel voorzien van twee ventilatieroosters, ideaal voor vochtige mierenhabitats. Dit deksel rust op een T-profiel waarop je ook nog anti-uitbraakmiddel kan aanbrengen. Zo kan je op alle gemak je onderhoud uitvoeren zonder schrik te hebben dat je mieren ontsnappen.

terrarium3

Het glazen deksel is voorzien van een kleine opening om indien gewenst verlichting te plaatsen in het terrarium. (verlichting niet inbegrepen)

terrarium4

Alle ventilatieroosters zijn opgebouwd uit aluminium en zijn tevens voorzien van een zeer fijn gaas aangebracht vanbinnen tegen het rooster.

terrarium5

Het terrarium is 25 cm breed en 25cm diep. De hoogte van het terrarium zonder deksel bedraagt 41 cm. De hoogte van het glazen deksel is 6cm. Het terrarium is geschikt voor mierensoorten vanaf medium grootte zoals Camponotus nicobarensis, Messor barbarus, Camponotus herculeanus, etc...

Technische gegevens

  • Prijs: €55
  • Opgebouwd uit glas
  • Breedte: 25cm
  • Hoogte: 46cm
  • Diepte: 25cm
  • Beginnen met het houden van mieren

    Bestellen!